Till alla Chokladälskare!

Råkakao är något vi använder oss mycket utav, vi har det i nästan alla våra kakor, dels för att vi, som många andra älskar choklad men också för att kakao innehåller mängder av bra näringsämnen & antioxidanter, kakao är helt enkelt ett äkta superfood


  • Kakao innehåller massvis av magnesium som motverkar trötthet, och fungerar muskelavslappnande. 

  • Zink- Som hjälper till för att bibehålla ett bra immunsystem

  • Kakao Innehåller en hög mängd vitamin B5- hudhälsans bästa vän

  • Kakao innehåller en stor mängd antioxidanter, som är bra för din hjärna, huden, skyddar hjärtat & är bra för blodcirkulationen.

Det vanliga kakaopulvret framställs genom en process där kakaon hettas upp & förlorar då en hel del näringsämnen. Köp därför den Råa-varianten av kakaopulver. Råkakao utvinns med en kallpressmetod som gör att kakaon bibelhåller fler av sina näringsämnen


Hos oss kan du köpa Mother Earth´s kakaopulver.